1. For the first qustion in the paper answer is (30).
 2. Five trays cost is
0.35 each and dozen----- (ans:Rs13.75)
 3. In a journey of 15
miles two third distance was travelled with 40 mph and remaining with 60
mph.How muvh time the journey takes...(ans:20 min)
 4. A man walks from
9.15 to 5.15 from monday to friday and 9.00 to 12.00 on saturday.Each day 0.45
min lunch.How much time he walks in a week...(ans: 39hrs15min).
 5. 12 revolutions
takes 1/8 th second time.In 20 seconds how many revolutions...(ans:1920)
 6. In 60 reems of
paper 40 reems were utilised then what percent will remain...(ans:33.33%)
 7. A started at 9.00
am with 6 mph and B started at 9.30 am with 8mph in the same direction. At what
time they will meet... (ans:11.00am)
 8. In a storage stall
of 5x3x2inch.How many blanks of size 2x1x1inch can be stored..(ans:15)
 9. In a company 3/5
of people know shorthand 1/4th know typing and 1/5 know both. What fraction of
people do not know both.. (ans:35%)
 10. A man how many
bikes of Rs 14000 can buy by selling 2100 bikes of Rs500 of each (ans:75)
 11. A company
requires 11,500 strength.present employees are 200 women , men and 6500
unmarried To reach the target how many women required to maintain the same
ratio (ans : 300)
 12. What is the time
required to punch 1500 cards of 50 column each at the rate of 10,000 punches
per hour (ans:7hr 30min)
 13. In a group of
five persons A,B,C,D,and E
 a)A and C are
intelligent in English and Reasoning.
 b)B and C are
intelligent in English and General Awareness.
 c)E and D are
intelligent in Arithmatic and Inteview.
 d)E is intelligent in
Interview,reasoning and Arithe matic.
 e)B and D are
intelligent in Arithematic and General Awareness.
 1) Who is intelligent
in English,arithematic,and general awareness (ANSWER:B)
 2)Who is intelligent
in english and reasoning but not in general awareness (ans:A)
 3)Who is intelligent
in Arithematic,General Awareness and Interview (ans:D)
 4)Who is intelligent
in English General Awareness and Reasoning (ans:C)
 5)Who is intelligent
in Arithematic,Reasoning and Interview(ans:E)
 14.  Five persons A,B,C,D and E were travelling in
a car.They were two ladies in the group. Of them who knew the car driving one
was a lady.A is brother of D.B wifeof D,drve at the begining. E drive at the
end.
 1)Which of the
following is a pair of brothers.(ans:A,D)
 2)Who was the other
lady in the group.(ans:C)
 3)In the case of
which the following pairs,no relationship can be established with one else in
the group (ans:C,E)
 4)How was E related
to A.(ans:DATA INADEQUATE)
 15. A man said to
woman " your only brother's son is my wife's brother". How is the
woman related to the man's wife...(ans:AUNT) 
Technical:-
 1. The following
variable is available in file1.c
 static int
average_float;
 all the functions in
the file1.c can access the variable
 2. extern int x;
 Check the answer
 3. Another Problem
with
 # define TRUE 0
 some code
 while(TRUE)
{
 some code
 }
 This won't go into
the loop as TRUE is defined as 0
 4. A question in
structures where the memebers are dd,mm,yy.
 mm:dd:yy
 09:07:97
 5. A question with
argc and argv .
 Input will be
 c:TEMP.EXE Ramco Systems
India
 6.
 main()
 {
 int x=10,y=15;
 x=x++;
 y=++y;
 printf("%d %d
",x,y);
 }
 find the output?
 7.
 int x;
 main()
 {
 int x=0;
 {
 int x=10;
 x++;
 change_value(x);
 x++;
 Modify_value();
 printf("First
output: %d
",x);
 }
 x++;
 change_value(x);
 printf("Second
Output : %d
",x);
 Modify_value();
 printf("Third
Output : %d
",x);
 }
 Modify_value()
 {
 return (x+=10);
 }
 change_value()
 {
 return(x+=1);
 }
 find the output?
 8.
 {
 int x=20,y=35;
 x = y++ + x++;
 y = ++y + ++x;
 printf("%d %d
",x,y);
 }
 find the output?
 9.
 main()
 {
 char
*p1="Name";
 char *p2;
 p2=(char
*)malloc(20);
 while(*p2++=*p1++);
 printf("%s
",p2);
 }
 find the output?
 10.
 main()
 {
 int x=5;
 printf("%d %d %d
",x,x<<2,x>>2);
 }
 find the output?
 11.
 #define swap1(a,b)
a=a+b;b=a-b;a=a-b;
 main()
 {
 int x=5,y=10;
 swap1(x,y);
 printf("%d %d
",x,y);
 swap2(x,y);
 printf("%d %d
",x,y);
 }
 int swap2(int a,int
b)
 {
 int temp;
 temp=a;
 b=a;
 a=temp;
 return;
 }
 find the output?
 12.
 main()
 {
 char *ptr =
"Ramco Systems";
 (*ptr)++;
 printf("%s
",ptr);
 ptr++;
 printf("%s
",ptr);
 }
 find the output?
 13.
 #include<stdio.h>
 main()
 {
 char
s1[]="Ramco";
 char
s2[]="Systems";
 s1=s2;
 printf("%s",s1);
 }
 find the output?
 14.
 #include<stdio.h>
 main()
 {
 char *p1;
 char *p2;
 p1=(char *)
malloc(25);
 p2=(char *)
malloc(25);
 strcpy(p1,"Ramco");
 strcpy(p2,"Systems");
 strcat(p1,p2);
 printf("%s",p1);
 }

